fbpx

Verpleegkundige ondersteuning

Op zoek naar oorzaak en gevolg

Welkom bij onze unieke dienst voor verpleegkundig consult bij lichamelijke problemen. Onze dienst is speciaal ontworpen voor mensen die ondanks gezonde bevindingen van artsen en basisgezondheidstests, zich niet gezond voelen of geen verbetering ervaren bij een ziekte waarvan de symptomen worden behandeld. We begrijpen dat dit een verwarrende en frustrerende situatie kan zijn, en we zijn er om te helpen.

Marie Chantal Inja

“Blijkbaar ben ik te eigenwijs om op te geven.”

Marie Chantal
Verpleegkundinge Ondersteuning

Hoe ga ik te werk?

Als verpleegkundige ga ik met u in gesprek om uw ervaringen, zorgen en symptomen te begrijpen. Ik luisteren naar uw verhaal en stellen gerichte vragen om een volledig beeld te krijgen van uw situatie. Ik geloof sterk in het belang van patiëntgerichte zorg en nemen de tijd om uw individuele behoeften te begrijpen.

Na het gesprek is er een uitgebreide analyse van uw gegevens. Dit omvat zowel online onderzoek als overleg met andere specialisten om mogelijke oorzaken of onderliggende factoren te identificeren die uw gezondheidsproblemen zouden kunnen verklaren. TRACIO werkt samen met een netwerk van professionals om verschillende perspectieven te krijgen en een holistisch beeld van uw situatie te vormen.

Ons doel is om u te helpen een stap verder te komen in uw gezondheidsreis. Op basis van de verzamelde informatie en analyse stellen we indien nodig vervolgonderzoeken voor, die kunnen helpen om de oorzaken van uw klachten te achterhalen. We begrijpen dat elke persoon uniek is, dus we nemen een gepersonaliseerde aanpak om ervoor te zorgen dat we de juiste onderzoeken aanvragen die specifiek relevant zijn voor uw situatie.

Uw gezondheid is ons streven!

Daarnaast streven we ernaar om u inzicht te geven in uw gezondheid en u te ondersteunen bij het nemen van de juiste stappen om u beter te voelen. We delen de bevindingen van ons onderzoek met u en bieden begeleiding en advies om u te helpen begrijpen wat er mogelijk aan de hand is. Samen werken we aan het ontwikkelen van een plan dat past bij uw behoeften en doelen.

We begrijpen dat het omgaan met onverklaarbare lichamelijke klachten uitdagend kan zijn, zowel fysiek als emotioneel. Ons team van verpleegkundigen staat klaar om u te ondersteunen tijdens dit proces, met empathie, begrip en deskundigheid.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze dienst en hoe we u kunnen helpen bij het vinden van antwoorden en het verbeteren van uw welzijn

Medische Ondersteuning