fbpx

Sportvasten

Sportvasten met persoonlijke coaching

Bij sportvasten met persoonlijke coaching volg je een 10-daags programma om in je lichaam de metabole switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Waarom sportvasten?

Waarom Sportvasten?

Om doelen te behalen, zoals het verminderen van je vetpercentage, het verkrijgen van meer energie en het behalen van betere sportprestaties zijn leefstijlveranderingen van belang.

Toch worden deze doelen soms niet behaald, omdat het lichaam in de loop van de jaren gebruik is gaan maken van suiker verbranding.

Het menselijk lichaam is ingericht om enerzijds door voedseloverschot suikers te verbranden en anderzijds door voedselschaarste vet te verbranden. Tijdens sportvasten met persoonlijke coaching wordt doormiddel van het kortdurende, zeer sterke calorie te kort de switch naar vet verbranding geactiveerd.

Hoe werkt sportvasten?​

Tijdens een 10-daags proces wordt met een verandering qua voeding in eerste instantie afgebouwd naar een zeer laag calorieniveau. Dit gaat om de eerste 3 dagen. Vervolgens wordt de tweede fase van de sportvast kuur gestart, doormiddel van 2 of 3 dagen sapvasten. Hierbij gaat de calorie inname naar slechts 200 calorieën per dag. Als laatst, na het sapvasten, gaat de opbouwfase van het sportvasten van start. De voedingsinname wordt weer opgebouwd tot een normaal niveau.

Gedurende de 10-daagse kuur wordt naast voeding ook ingezet op sport met persoonlijke coaching. Dagelijks ondergaat men een relatief intensieve duurtraining, deze is verplicht en duurt 20 tot 30 minuten per dag. Bij de duurtraining kan gebruik gemaakt worden van verschillende vormen, zoals fietsen, hardlopen of crosstrainen.

Om de 10-daagse training compleet te maken worden er dagelijks supplementen ingenomen. Dit heeft als doel het verminderen van bijwerkingen en het verkrijgen van meer resultaat.

Hoe werkt sportvasten

Sportvasten bij Tracio

Voordelen

 • 2 tot 6 kg gewichtsverlies
 • 3 afbouwdagen, 3 dagen sapvasten, 4 opbouwdagen
 • Switch van suikerverbranding naar vetverbranding
 • Energieker en fitter
 • Minder trek in zoetigheid
 • Verbeterde conditie
 • Bescherming tegen ontstekingen en de schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaam

Doe de 10-daagse sportvastenkuur, inclusief persoonlijke begeleiding al vanaf 249,-*

 • Supplementen pakket voor 10 dagen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren te voorkomen. Hiermee houd je de werking van je brein, je fitheid en je immuunsysteem en je spierkracht op peil en stimuleer je de vetverbranding. 
 • Uitgebreid voedingsschema voor de afbouw- en opbouwdagen 
 • Boodschappenlijst 
 • Uitleg en persoonlijke begeleiding van gecertificeerde Coach 

Gebruik maken van sportvasten of meer informatie?