fbpx

personal training

personal training Goes

Wat is Personal Training:

Personal training in Goes bij Tracio is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam. 

Personal Training Goes

Wat levert Personal Training in Goes op:

Een personal trainer is iemand die verstand heeft van de fysieke gesteldheid en mogelijkheden van het lichaam en op een persoonlijke manier en vaak 1-op-1 met je werkt. De personal trainer zorgt voor een goede en efficiënte begeleiding bij jouw persoonlijke trainingsprogramma. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter en gezonder lichaam.

Wat kun je bij TRACIO Personal Training verwachten:

Personal Training bij TRACIO in Goes is training die net zoals alle andere personal training je fysieke gesteldheid op verschillende manieren probeert te verbeteren. Bij TRACIO is aandacht voor fysieke, maar ook mentale en emotionele gezondheid.

Uniek bij TRACIO is het gebruik van de Bemer-mat:
Bemer therapie vormt ook een waardevolle ondersteuning voor zowel amateur- als professionele sporters. Door de juiste wijze van doorbloeding van de fijnste bloedvaten kunnen warming-up en cooling-down korter zijn, herstelt het lichaam sneller en is de training uiteindelijk effectiever.

Meer over Bemer –>

Voel je Fit en vitaal bij TRACIO in Goes.

Sportvasten

Hierover binnenkort meer, houdt de site in de gaten!

Personal training en IHHT (hypoxie training)

In met name de topsport is het toepassen van hypoxietraining al zeer lang bekend. Deze vorm van trainen, met name hoog in de bergen, verbetert het uithoudingsvermogen van het lichaam significant. Toenemende hoogte zorgt voor een lagere luchtdruk die het gevolg is van een verminderd aantal zuurstof moleculen in de lucht. Hoogtetraining vraagt dus om een aanpassing van het lichaam aan een zuurstofarme lucht (hypoxie). In eerste instantie reageert het lichaam hierop door een verhoogde aanmaak van rode bloedcellen zodat er meer zuurstof getransporteerd kan worden in het lichaam. Tevens wordt de ijzervoorziening gestimuleerd.

Het gevolg is een beter uithoudingsvermogen en meer energie.

Het regelmatig toepassen van een gecontroleerde hypoxietraining zorgt voor een betere regulatie in het vegetatieve zenuwstelsel, een daling van de bloeddruk, een betere vetstofwisseling en een snellere regeneratie van de mitochondriën waardoor het lichaam in staat is om meer energie te produceren. Hypoxie kan voor en na het sporten worden toegepast, afhankelijk van de voorkeur en ervaring. IHHT gaat verzuring tegen en bevordert herstel na sporten. 10 Toepassingen van 40 minuten zijn vergelijkbaar met de fysiologische effecten van een verblijf van 4 weken in de Alpen en kan leiden tot een verbetering van het organisme over een periode van maximaal 3 maanden.
Voorbereiding op een operatie, herstel of weer terug naar het “oude” niveau.

“Ervaar het effect van sport en hypoxie”

Thijs Inja

Ervaar hoogtetraining maar dan onder de zeespiegel.

Sport ondersteuner