fbpx

personal training

personal training Goes

Wat is Personal Training:

Personal training in Goes bij Tracio is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam. 

Personal Training Goes

Wat levert Personal Training in Goes op:

Een personal trainer is iemand die verstand heeft van de fysieke gesteldheid en mogelijkheden van het lichaam en op een persoonlijke manier en vaak 1-op-1 met je werkt. De personal trainer zorgt voor een goede en efficiënte begeleiding bij jouw persoonlijke trainingsprogramma. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter en gezonder lichaam.

Wat kun je bij TRACIO Personal Training verwachten:

Personal Training bij TRACIO in Goes is training die net zoals alle andere personal training je fysieke gesteldheid op verschillende manieren probeert te verbeteren. Bij TRACIO is aandacht voor fysieke, maar ook mentale en emotionele gezondheid.

Uniek bij TRACIO is het gebruik van de Bemer-mat:
Bemer therapie vormt ook een waardevolle ondersteuning voor zowel amateur- als professionele sporters. Door de juiste wijze van doorbloeding van de fijnste bloedvaten kunnen warming-up en cooling-down korter zijn, herstelt het lichaam sneller en is de training uiteindelijk effectiever.

Meer over Bemer –>

Voel je Fit en vitaal bij TRACIO in Goes.

Sportvasten

Waarom Sportvasten?

Om doelen te behalen, zoals het verminderen van je vetpercentage, het verkrijgen van meer energie en het behalen van betere sportprestaties zijn leefstijlveranderingen van belang. Toch worden deze doelen soms niet behaald, omdat het lichaam in de loop van de jaren gebruik is gaan maken van suiker verbranding. Het menselijk lichaam is ingericht om enerzijds door voedseloverschot suikers te verbranden en anderzijds door voedselschaarste vet te verbranden. Tijdens sportvasten met persoonlijke coaching wordt doormiddel van het kortdurende, zeer sterke calorie te kort de switch naar vet verbranding geactiveerd.

Hoe werkt sportvasten?

Tijdens een 10-daags proces wordt met een verandering qua voeding in eerste instantie afgebouwd naar een zeer laag calorieniveau. Dit gaat om de eerste 3 dagen. Vervolgens wordt de tweede fase van de sportvast kuur gestart, doormiddel van 2 of 3 dagen sapvasten. Hierbij gaat de calorie inname naar slechts 200 calorieën per dag. Als laatst, na het sapvasten, gaat de opbouwfase van het sportvasten van start. De voedingsinname wordt weer opgebouwd tot een normaal niveau. Gedurende de 10-daagse kuur wordt naast voeding ook ingezet op sport met persoonlijke coaching. Dagelijks ondergaat men een relatief intensieve duurtraining, deze is verplicht en duurt 20 tot 30 minuten per dag. Bij de duurtraining kan gebruik gemaakt worden van verschillende vormen, zoals fietsen, hardlopen of crosstrainen. Om de 10-daagse training compleet te maken worden er dagelijks supplementen ingenomen. Dit heeft als doel het verminderen van bijwerkingen en het verkrijgen van meer resultaat.

Sportvasten bij Tracio
Voordelen

 • 2 tot 6 kg gewichtsverlies
 • 3 afbouwdagen, 3 dagen sapvasten, 4 opbouwdagen
 • Switch van suikerverbranding naar vetverbranding
 • Energieker en fitter
 • Minder trek in zoetigheid
 • Verbeterde conditie
 • Bescherming tegen ontstekingen en de schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaam

Doe de 10-daagse sportvastenkuur, inclusief persoonlijke begeleiding al vanaf 249,-*

 • Supplementen pakket voor 10 dagen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren te voorkomen. Hiermee houd je de werking van je brein, je fitheid en je immuunsysteem en je spierkracht op peil en stimuleer je de vetverbranding. 
 • Uitgebreid voedingsschema voor de afbouw- en opbouwdagen 
 • Boodschappenlijst 
 • Uitleg en persoonlijke begeleiding van gecertificeerde Coach 

 

Personal training en IHHT (hypoxie training)

In met name de topsport is het toepassen van hypoxietraining al zeer lang bekend. Deze vorm van trainen, met name hoog in de bergen, verbetert het uithoudingsvermogen van het lichaam significant. Toenemende hoogte zorgt voor een lagere luchtdruk die het gevolg is van een verminderd aantal zuurstof moleculen in de lucht. Hoogtetraining vraagt dus om een aanpassing van het lichaam aan een zuurstofarme lucht (hypoxie). In eerste instantie reageert het lichaam hierop door een verhoogde aanmaak van rode bloedcellen zodat er meer zuurstof getransporteerd kan worden in het lichaam. Tevens wordt de ijzervoorziening gestimuleerd.

Het gevolg is een beter uithoudingsvermogen en meer energie.

Het regelmatig toepassen van een gecontroleerde hypoxietraining zorgt voor een betere regulatie in het vegetatieve zenuwstelsel, een daling van de bloeddruk, een betere vetstofwisseling en een snellere regeneratie van de mitochondriën waardoor het lichaam in staat is om meer energie te produceren. Hypoxie kan voor en na het sporten worden toegepast, afhankelijk van de voorkeur en ervaring. IHHT gaat verzuring tegen en bevordert herstel na sporten. 10 Toepassingen van 40 minuten zijn vergelijkbaar met de fysiologische effecten van een verblijf van 4 weken in de Alpen en kan leiden tot een verbetering van het organisme over een periode van maximaal 3 maanden.
Voorbereiding op een operatie, herstel of weer terug naar het “oude” niveau.

“Ervaar het effect van sport en hypoxie”

Thijs Inja

Ervaar hoogtetraining maar dan onder de zeespiegel.

Sport ondersteuner