fbpx

Personal Training

Fit en Krachtig bij TRACIO

Personal training in Goes bij Tracio is een 1 op 1 training met een personal trainer, deze training kan in een personal training studio gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Tijdens personal training heb je een coach die je begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Zo zal een personal trainer niet alleen voor lichamelijke begeleiding en invulling van je trainingsprogramma zorgen maar geeft hij of zij ook een stukje persoonlijke aandacht door ervoor te zorgen dat je op alle vlakken gesteund en gemotiveerd blijft op je weg naar een fitter lichaam. 

Thijs Inja

“Heel mijn leven bestaat al uit sport en wat is er mooier daar ook nog eens je werk van kunnen maken.”

Perosnal Trainer Thijs
Personal trainer advies

Wat levert Personal Training bij TRACIO op?

Personal training is een vorm van fitnessbegeleiding waarbij je één-op-één werkt met een gecertificeerde trainer. De trainer zal je helpen om je fitnessdoelen te bereiken door middel van een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is ontworpen om aan jouw behoeften en doelen te voldoen Tijdens de trainingen zal de trainer je techniek verbeteren, je motiveren en je uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Personal training is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde begeleiding en ondersteuning bij het bereiken van hun fitnessdoelen.

Personal training heeft veel voordelen, waaronder een op maat gemaakt trainingsprogramma dat specifiek is ontworpen om jouw fitnessdoelen te bereiken. Het hebben van een personal trainer kan ook helpen bij het verbeteren van je techniek en het verminderen van het risico op blessures tijdens het sporten. Bovendien kan een personal trainer je helpen bij het opstellen van een voedingsplan dat past bij jouw specifieke doelen en lichaamstype. Al met al kan personal training je helpen om efficiënter en effectiever te trainen en je sneller resultaten te laten zien

Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten of gewoon gezonder wilt leven, ik kan je helpen om je doelen te bereiken. Ik zal je helpen om een op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwerpen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen, en je techniek verbeteren om blessures te voorkomen en maximale resultaten te behalen.

Wat kun je bij TRACIO verwachten?

Personal Training bij TRACIO in Goes is training die net zoals alle andere personal training je fysieke gesteldheid op verschillende manieren probeert te verbeteren. Bij TRACIO is aandacht voor fysieke, maar ook mentale en emotionele gezondheid.

Onze personal trainer gelooft in het belang van inspirerende woorden, aanmoediging en een positieve uitstraling om klanten te begeleiden. In plaats van negatieve gedragingen zoals pushen, schreeuwen of straffen, put hij zijn energie uit zijn liefde voor sport en straalt hij dit uit in zijn werk.

Als personal trainer ben ik er ook om je te motiveren en aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen. Ik zal je uitdagen om je grenzen te verleggen en je te ondersteunen bij elke stap van je reis naar een gezonder en fitter leven. Of je nu nieuw bent in de fitnesswereld of al jarenlang traint, ik kan je helpen om je doelen te bereiken en je fitnessroutine naar een hoger niveau te tillen.

Voel je Fit en vitaal bij TRACIO in Goes

Personal training sessie