fbpx

Over ons

Wie zijn wij?

Ik ben Conny Schroevers en samen met mijn dochter Marie-Chantal Hoogesteger-Inja en zoon Thijs Inja willen wij invulling geven aan het programma Fundamentaal Fit.

Onze Missie & Visie

Onze missie;

dat ieder individu zich (weer) gezond en krachtig gaat voelen en  balans ervaart op mentaal, fysiek en sociaal niveau. Vertrouwen hebben in eigen capaciteiten, met ondersteuning vanuit TRACIO, daar waar nodig. We gaan voor empowerment en positieve gezondheid, fundamentaal fit!

Onze visie; 

Bij TRACIO geloven we dat een gezonde levensstijl de basis vormt voor kracht, vitaliteit en welzijn. Onze visie is om een leuke en gezellige plek te creëren waar klanten samen met ons streven naar een goed gevoel, een betere gezondheid en meer kracht. Wij zijn vastberaden om oplossingen te vinden voor oorzaken van problemen, in plaats van symptomen aan de pakken. Ons unieke kenmerk ligt in onze balansgerichte benadering. We begrijpen dat gezondheid niet alleen fysiek is, maar ook mentaal en sociaal welzijn omvat. We bieden ondersteuning op al deze niveaus, zodat onze klanten een integrale aanpak ervaren die hun hele welzijn omvat. In de toekomst willen we klanten verwelkomen die de regie nemen over hun eigen proces en die wij kunnen ondersteunen op fysiek, mentaal en sociaal niveau. We geloven dat ware transformatie plaatsvindt wanneer we samenwerken en een complete aanpak hanteren.

 

Bij TRACIO kijken we met een analytische blik naar de uitdagingen waarmee mensen bij ons komen. We luisteren naar hun behoeften en ontwikkelen op maat gemaakte programma’s die zijn afgestemd op hun individuele doelen en mogelijkheden. Onze betrokkenheid en motivatie zijn voelbaar in elke interactie, en we creëren een omgeving waarin klanten zich gesteund en aangemoedigd voelen om hun volledige potentieel te bereiken.
Samengevat, streven wij naar een gezondheidscentrum waar kracht, fit worden, fit blijven en fit zijn centraal staan. We willen de beste oplossingen bieden voor de oorzaak van de problemen, niet alleen voor de symptomen. Onze klanten kunnen dus rekenen op hulp bij het opbouwen van fysieke kracht, maar ook bij het ontwikkelen van veerkracht, zelfvertrouwen en een positieve mindset.

Bij TRACIO ervaren onze klanten een toegewijd team dat zich inzet voor hun succes en een positieve verandering in hun leven.

Over ons

Meet the team

Maak kennis met; Conny Schroevers

Wie ben ik?

Ik houd van buiten zijn, mensen en uitdaging. Zodra de zon schijnt kun je me aan de waterkant, of rondom mijn huis vinden. In de winter laad ik me op door ’s avonds te genieten op de bank voor de tv met thee en chocolade.

Ik houd van de mensen dicht om mij heen, en wil graag iets betekenen voor de medemens, zorgen, helpen, gezellig samen zijn.

In het algemeen kun je met mij altijd een praatje maken, wil het beste voor ieder mens, vooral helpen om geluk te vinden in het leven en accepteren dat het soms niet leuk is.

Ik reis graag naar bekende plaatsen, maar zoek ook ieder jaar een nieuwe plaats, bekend is veilig, nieuw is uitdaging.

Soms ben ik zo druk met alles, dan vergeet ik voor mezelf te zorgen. Gelukkig heb ik mensen om mij heen, die dan naar me luisteren en verder helpen. Ik kan die hulp ook vragen.

Mijn hobby’s zijn wandelen, tuinieren, stedentripjes. Ik hoop ooit weer piano te gaan spelen(wat ik niet goed kan).

Ooit hoop ik een grote locatie te hebben waar jong, oud en beperkt zich vrij voelt om aan welzijn aandacht te geven en aandacht voor elkaar te hebben. Een centrum, waar ieder zich uitgenodigd voelt, om koffie te drinken, te sporten, en elkaar kan vinden indien nodig. Veerkrachtig worden en zijn met elkaar in deze maatschappij.

Ik hoop en wens dat er een samenwerking komt, met andere professionals, die gaan voor welzijn en gezondheid.

Maak kennis met; Marie-Chantal Hoogesteger-Inja

Ik word gelukkig van een zonnige dag, een lekker kopje koffie met vrienden en familie of een gezellige spelletjes avond (waar ik dan het liefst wel alles win).

Verder kan je me altijd wakker maken voor een sfeervolle kerstavond of een familieweekend in een vakantiepark.
Ik zorg graag dat de mensen om mij heen zich goed voelen. Dat kan zowel door onder andere te knutselen met meervoudig gehandicapte kinderen,  door samen tot in de puntjes uit te zoeken waarom je ineens zo vermoeid bent of waarom je pasgeboren baby zoveel huilt.

Bij iedere situatie past een andere aanpak waar ik met mijn verpleegkundige kennis, mijn eigen ervaring met ziekte, maar vooral met mijn aandacht voor de persoon tegenover mij gericht te werk ga.

Een goede band met de zorgvragers staat altijd voorop, dit vergroot mijn plezier in het werk en maakt het proces voor de ander ook een stuk prettiger.

Mij kan je snel opvrolijken door een lekker muziekje, het liefst uit de afspeellijsten van 1 van mijn broers. Zij hadden vroeger en hebben nu nog steeds de leukste afspeellijsten, met nieuwe maar ook hele oude muziek.

Familie staat voor mij voorop. Dit neem ik ook mee in mijn visie voor Tracio nu en in de toekomst.

Het liefst bouw ik samen met zowel mijn moeder als mijn broertje in samenwerking met anderen een ‘dorp’. Een plek waar passende zorgvragen aandacht krijgen. Een omgeving om rust te creëren voor ouders met ‘zorg’ kinderen. Een plaats waar behandelmogelijkheden en specialisten dichtbij zijn om  met elkaar te zorgen voor een kwalitatief beter en leuker leven. 

Maak kennis met; Thijs Inja

Heel mijn leven bestaat al uit sport en wat is er mooier daar ook nog eens je werk van kunnen maken. Net als mijn moeder Conny houd ik erg van buiten zijn met lekker weer.

Ik ben een persoon die heel graag aan de slag gaat met mensen die willen. Daar haal ik ook mijn energie uit tijdens het werk en vaak hebben we dan ook nog een goede klik.

Voor de rest ben ik iemand die graag met vrienden leuke dingen doet en houd ik ook erg van netwerken.

Mijn hobby’s zijn dan ook padellen, voetballen, fitnessen en lekker op het terras lunchen of wat drinken met mijn vrienden.

Mijn doel voor Tracio is dat we een heleboel mensen weer fit in het leven kunnen krijgen en iedereen zijn eigen doelstelling te kunnen laten behalen.Onze Diensten