fbpx

Medische hypoxie

medische hypoxie IHHT

Zuurstof is het meest belangrijke element om in leven te kunnen blijven. Maar wat gebeurt er indien de zuurstofvoorziening in ons lichaam niet optimaal is? Chronisch zuurstofgebrek, wat in een zeer veel ziekteprocessen een grote rol speelt, heeft een verstorende invloed op onze HPA-as (Hypothalamus-Hypofyse-Bijnier as) Ontregeling van het hormoonsysteem, een verstoorde koolhydraat en vetstofwisseling, het ontstaan van ontstekingen, het verminderen van de slijmvliesimmuniteit enz. enz. zijn het gevolg.

Intermittent Hypoxie training (IHHT) werkt op;

  • Energie; herstellen van mitochondrie
  • Reparatie RNA/DNA
  • Immunsysteemversterkend
  • Regulatie bijnierhormonen *DHEA/Cortisol/ Groeihormoon
  • Stimulatie ontgiftingenzym (glutation)
  • Stimulatie Q10 enzym¬†

de begeleiding

Unknown-2

De medische begeleiding wordt in samenwerking met de therapeut verder vormgegeven in ons centrum.De combinatie van hypoxie en bemertherapie wordt vaak gecombineerd, en werkt versterkend op het immuunsysteem en de aanpak van de problematiek.

De coordinatie van het behandelproces en de voortgang, wordt in ons centrum zorgvuldig gerapporteerd en besproken. Aanpassingen worden bijgehouden.De kracht van methodisch werken, daar waar nodig het plan bijstellen en een luisterend oor van onze verpleegkundige mag u verwachten. Persoonlijke aandacht, het bespreken van het behandelproces, en ondersteunen op mentaal, psychisch en sociaal gebied, is wat u mag verwachten

We gebruiken de vragenlijsten van RP Sanitas Humanus en de expertise van Izak Riedijk van the Innnersense. Deskundige begeleiding van een hoog opgeleide professional in werken aan herstel en uw lichaam in balans, mag u hier verwachten.

Ervaar aandacht en ondersteuning en de kracht van de werking van hypoxie

Marie-Chantal Inja

Blijkbaar ben ik te eigenwijs om op te geven.

Medische ondersteuner