fbpx

Verpleegkundige ondersteuning

verpleegkundige ondersteuning voor volwassenen en kinderen Zeeland

De verpleegkundige ondersteuning wordt in samenwerking met de therapeut verder vormgegeven in ons centrum. Een hypoxie en bemer therapie worden vaak gecombineerd en werken versterkend op het immuunsysteem en de aanpak van de problematiek.

De coördinatie van het behandelproces en de voortgang worden in ons centrum zorgvuldig gerapporteerd en besproken. Aanpassingen worden bijgehouden. De kracht van methodisch werken, daar waar nodig het plan bijstellen en een luisterend oor van onze verpleegkundige. Persoonlijke aandacht, het bespreken van het behandelproces en ondersteunen op mentaal, psychisch en sociaal gebied is wat u mag verwachten.

We gebruiken de vragenlijsten van RP Sanitas Humanus en de expertise van Izak Riedijk van The Innersense. Deskundige begeleiding van een hoog opgeleide professional in werken aan herstel en balans van uw lichaam.

Specialistisch verpleegkundige begeleiding voor kinderen

Verpleegkundige begeleiding van medische problemen bij kinderen/of jongeren (0-12 jaar) ter voorkoming van trauma/niet verwerkte prikkels, of na traumatische ervaring in ziekteproces/ziekenhuis ervaring.

Deze “unieke “dienstverlening is een combinatie van verpleegkundige kennis/vaardigheden en trauma- en prikkelverwerking. Doel van deze begeleiding is dat de ervaring van het kind/de jongere minimale schade in zijn/ haar verder bestaan oplevert.

De individuele verpleegkundige begeleiding is gericht op preventie en verwerking. Tevens kan behandeling worden ondersteund (door de specialistische verpleegkundige) in eigen omgeving. Onze holistische visie wordt in zowel kind als de rest van het gezinssysteem meegenomen in het fysieke en emotionele proces

Unknown-2

verpleegkundige ondersteuning en ihht (hypoxietraining)

Zuurstof is het meest belangrijke element om in leven te kunnen blijven. Maar wat gebeurt er indien de zuurstofvoorziening in ons lichaam niet optimaal is? Chronisch zuurstofgebrek, hetgeen in zeer veel ziekteprocessen een grote rol speelt, heeft een verstorende invloed op onze HPA-as (Hypothalamus-Hypofyse-Bijnier as). Ontregeling van het hormoonsysteem, een verstoorde koolhydraat- en vetstofwisseling, het ontstaan van ontstekingen, het verminderen van de slijmvliesimmuniteit etc. etc. zijn het gevolg.

Intermittent Hypoxie training (IHHT training) werkt op;

  • Energie; herstellen van mitochondrie
  • Reparatie RNA/DNA
  • Immuunsysteem versterkend
  • Regulatie bijnierhormonen *DHEA/Cortisol/ Groeihormoon
  • Stimulatie ontgiftingsenzym (glutation)
  • Stimulatie Q10 enzym 
Ervaar aandacht en ondersteuning en de kracht van de werking van hypoxie

Marie-Chantal Inja

Blijkbaar ben ik te eigenwijs om op te geven.

Medische ondersteuner